Ontstaan

Tags: about, company

RE-Applications

RE-Applications werd opgericht door Rudy Elyn en zag als eenmansbedrijfje in bijberoep op 15 mei 2002 het levenslicht. Aanvankelijk richtte ik mij op software-development. Maar zag achteraf in dat mijn kennis van elektronica ook hier een toekomst kon hebben. Waardoor ook elektronica en automatisatie projecten behoren tot het gamma van RE-Applications.

De combinatie van software-development met elektronica projecten werd een interessant gegeven waar al een paar projecten mee werden uitgewerkt. Maar ook het schrijven van kleine subroutines voor andere software bedrijven behoren tot de activiteiten. Natuurlijk komen ook data-warehousing en data verwerkings projecten aan bod.

Opleidingen.

De kennis om dit soort projecten uit te werken ben ik al vroeg beginnen opnemen, de interesse voor elektronica was op 9-jarige leeftijd al aanwezig en als 12-jarige herstelde ik mijn eerste TV, zo was een hobby geboren. Achteraf en eigenlijk om kosten te besparen kwam daar programmatie bij, in het begin met de Commodore64 en Amiga vooral in Assembler en C maar na verloop van tijd ook op de PC in C, C++, VB3-4-5-6-.NET en Java. Dit alles gespreid over een periode van bijna 30 jaar. Het is dan ook dankzij deze zelfstudies dat ik de titel van 'Gegradueerde in de Elektronica' en 'Graduaat Informatica' kon bemachtigen. Ook professioneel ben ik steeds met techniek en informatica bezig geweest.

Thesis.

  • Gegradueerde in de Elektronica: Volledige RS232 I/O kaart besturing via Visual Basic.
  • Graduaat Informatica: Volledig beheer van een Taxibedrijf inclusief reservaties(via telefoon of Web), autopark, tijdregistratie/verdeling voor bestuurders, onderhoud en facturatie in VB- en ASP.NET. Facturatie via MS Word XML mailmerge templates.

Toekomst.

In de toekomst zou ik me ook willen gaan toespitsen op web-design evenals bedrijfsautomatisatie. Omdat ik in deze laatste sector tewerkgesteld ben denk ik wel hierin ook een paar projecten te kunnen uitwerken.